Hoe werkt de makelaardij in Spanje ?


Stomme makelaarInde afgelopen 2 weken ben ik op verschillende makelaars websites geweest, zowel voor een klant als voor mijzelf en hoe is dat gegaan? Bij een makelaar bij mij in de buurt heb ik via de website een email gestuurd met het verzoek om meer informatie over een specifiek pand, zo gezegd zo gedaan en nu is het 3 weken later en is er nog geen reactie ontvangen. Nogmaals een verzoek verstuurd en tot op heden (1 week verder) wacht ik nog steeds op antwoord. Op een andere grote website zag ik een leuk pand voor de klant en ook daar verstuur ik een verzoek en nu krijg ik wel antwoord, van een Britse makelaar met de tekst wanneer ik van plan naar Spanje af te reizen (?) terwijl ik toch heb aangegeven dat ik hier woon. Daarna nimmer iets vernomen, maar wel krijg ik nu mails van hen van andere huizen op hun site die 700 kilometer verderop staan, daar zit ik natuurlijk niet op te wachten. En op de derde website die ik bezoek staat duidelijke informatie over het koopproces van een pand in Spanje, echt goed geschreven, alleen jammer dat de informatie uit 2005 is. Ik zeg niet dat alle makelaars in Spanje zo werken maar bereid u erop voor dat het hier anders gaat dan dat u in Nederland gewent bent.

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *