In Spanje is genoeg te huur


villa_santa-suzannaWist u dat er in Spanje 1,4 MILJOEN huizen te huur staan ? Daarvan liggen er bijna 300.000 in de provincie Barcelona, 1 op de 9 huurhuizen/appartementen staat leeg. In de stad zelf is er een tekort en bij 1 op de 4 is er sprake van huurachterstand, bron Alquiler Seguro. Ook aan de Costa Brava staat dus veel leeg, bijvoorbeeld dit charmante huis in het centrum van Blanes, met een huurprijs van 500 €, 3 slaapkamers en 2 badkamers, het is maar een voorbeeld. Veel villa eigenaren zijn bereid om hun huis voor een 1 jaar te verhuren in plaats van vakantieverhuur wat gemiddeld maar 10 weken per jaar is. De rest van het jaar staat het leeg.De huurprijzen voor een jaarcontract liggen zo rond de 1.000 €. Heeft u hier interesse in dan kunt u contact met mij opnemen.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *