Over mij


Ik ben een geboren en getogen Haarlemmer, waar ik ook mijn opleiding aan de HEAO bedrijfseconomie heb gevolgd.

13 jaar ben ik werkzaam geweest in administratieve en fiscale dienstverlening en 12 jaar in de financiële dienstverlening. Mijn klanten waren voornamelijk makelaars, Verenigingen Van Eigenaren, vastgoed partijen, investeerders en beleggers.

In 2010 besloot ik samen met mijn gezin ons huis te verhuren en door Europa te reizen.

Via Scandinavië en de Baltische staten zijn wij in Zuid Europa aan de Costa Brava neergestreken, hier voel ik mij thuis. Tijdens de reis door Frankrijk heb ik drie maanden Château de la Barbelinière à Thuré  beheerd (referentie.pdf) en ik heb wat korte beheerders projecten in Spanje en Portugal uitgevoerd.

Er is veel behoefte aan een betrouwbare manier van werken. Door mijn persoonlijke instelling (open, rationeel, eerlijk) samen met mijn ervaring op het gebied van beheer van onroerend goed en financiële achtergrond draag ik bij aan dit vertrouwen.

Bent u toevallig geïnteresseerd in het huren van een villa? Kijk dan even op de Costa brava villas website. Voor de verkoop van een aantal properties die ik beheer kunt u een kijkje nemen op Costavillaforsale.com.

Ik wil u graag van dienst zijn.

Richard van den Berg

 

 

Fotografie; ianbeck.nl